IZNENADA! Bivši igrač Partizana otišao iz Rusije!

Autor:

Sport

08.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele boje je branio u sezoni 2021/2022.

IZNENADA! Bivši igrač Partizana otišao iz Rusije!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Dalas Mur

Američki košarkaš Dalas Mur više nije član moskovskog CSKA, objavio je klub iz ruske prestonice na društvenim mrežama.

Iskusni plej koji je u prvoj sezoni po povratku Željka Obradovića u Partizan imao značajnu rolu u crno-belom dresu, u protekloj sezoni VTB lige prosečno je postizao devet poena, ali "amejci" nisu uspeli da osvoje titulu, već su završili takmičenje na do trećoj poziciji.

Foto: Starsport

Dalas Mur

- Želim samo da kažem hvala jednoj od najboljih organizacija u Evropišto je dozvolila da budem njen deo. Želim da se zahvalim svim članovima rukovodstva i stručnog štaba što su mi pomogli da porastem kao igrač. Za trenera, predednika, generalnog menadžera, hvala vam na sjajnoj šansi i na tome što ste mi Rusiji učinili domom. CSKA zauvek u mom srcu. Mojim saigračima ne želim ništa drugo osim najboljeg i da osvoje šampionat - rekao je Mur u oproštajnoj poruci.

Amerikanac, koji ima albanski pasoš, tokom karijere je igrao za Pezaro, Hapoel Tel Aviv, torino, Nanter i Gvangdžou. Pre toga je završio koledž Severna Florida, ali nije draftovan od strane NBA timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading