IZRAELCI PIŠU: Crvena zvezda Meridianbet dovodi PAKLENO pojačanje?!

Autor:

Sport

06.07.2023

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je baš on novi košarkaš tima koji sa klupe predvodi Duško Ivanović?

IZRAELCI PIŠU: Crvena zvezda Meridianbet dovodi PAKLENO pojačanje?!

Foto: Starsport

Aleks Pojtres protiv Partizana

Letnji prelazni rok na košarkaškoj transfer pijaci sve je zanimljiviji.

Klubovi širom Starog kontinenta jačaju redove, a sve u Srbiji najviše zanimaju večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda Meridianbet.

Dok crno-beli pokušavaju da zadrže kostur tima koji je vratio titulu u AdmiralBet ABA ligi posle deset godina pauze i bio na korak od fajnal-fora Evrolige, Duško Ivanović krenuo je u rekonstrukciju tima, te se bori za strašna pojačanja.

Prema pisanjima izraelskog portala "sports.walla", na Mali Kalemegdan mogao bi da stigne centar Makabija iz Tel Aviva Aleks Pojtres. "Ponos Izraela" želi da zadrži Pojtresa u timu, ali se prema navodima pomenutog portala u trku umešala Crvena zvezda Meridianbet, te sada košarkaš ima nedoumice kojim putem da krene.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Pojtres

 

Crveno-beli traže centra pošto se Filip Petrušev bori za ugovor u NBA ligi, a veruje se da navijači ne bi imali ništa protiv da vide igrača poput Pojtresa ispod koša.

Aleks Pojtres je završio koledž Kentaki, ali 2016. godine nije izabran na NBA draftu. Ipak, u dresovima Filadelfije, Indijane i Atlante odigrao je 52 utakmice u najjačoj ligi na svetu, pre nego što se preselio u Evropu i Aziju. Prvo je nastupao u Kini, a zatim za tri evropska kluba, Galatasaraj, Zenit i Makabi.

Tokom prethodne sezone odigrao je samo 16 utakmica za Makabi iz Tel Aviva pošto su ga mučile povrede i prosečno je beležio 7,8 poena i 3,6 skoka po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading