ŠPANIJA U ŠOKU: Lorenco Braun ODJAVIO "crvenu furiju" (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet propušta Mundobasket.

ŠPANIJA U ŠOKU: Lorenco Braun ODJAVIO "crvenu furiju" (FOTO)

Foto: FIBA

Lorenco Braun u duelu sa Bugarima

Plejmejker Makabija i španske reprezentacije Lorenzo Braun objavio je na društvenim mrežama da neće igrati za "crvenu furiju" na predstojećem Svetskom prvenstvu.

 

 

- Na Evrobasketu sam zadobio povredu i nikad je nisam zalečio i morao sam odmah da uskočim u evroligašku sezonu. Sa tri različita lekara sam priačo i rekli su mi da mi treba odmor i rehabilitacija kako bih se vratio 100 odsto. Nadam se da ću imati čast da predstavljam Španiju na Olimpijskim igrama. Zahvalan sam španskoj Federaciji i treneru Skariolu, saigračima i najvažnije navijačima što su me prihvatili - napisao je Braun na društvenim mrežama.

Podsetimo, kada je Španija objavila da će imati naturalizovanog igrača u reprezentaciji to je izazvalo buru reakcija. Takva košarkaška nacija je rešila da dovede stranca na poziciji na kojoj ima pregršt igrača. Ipak rezultat je ućutkao sve one koji su kritikovali, "crvena furija" osvojila je Evropsko prvenstvo, a Lorenco Braun je bio jedan od najboljih u ekipi Serđa Skariola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading