KAMPACO OTKRIO: On i Vildoza uskoro PONOVO ZAJEDNO na terenu!

Autor:

Sport

04.07.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej crveno-belih oglasio se na Instagramu.

KAMPACO OTKRIO: On i Vildoza uskoro PONOVO ZAJEDNO na terenu!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Crvena zvezda Meridianbet pretrpela je brojne promene po završetku sezone u kojoj je stigla do titule u Košarkaškoj ligi Srbije i pehara namenjenog osvajaču Kupa Radivoja Koraća.

Duška Ivanovića svakako je najviše pogodio odlazak Luke Vildoze u Panatinaikos, pa je sada tandem Argentinaca koji je još činio i Fakundo Kampaco razdvojen i delije ne mogu da uživaju u čarolijama ovog para.

Navijači Crvene zvezde Meridianbet neće naredne sezone gledati tandem Kampaco - Vildoza, ali će se oni uskoro ponovo naći u istom dresu, te će sa reprezentacijom Argentine igrati pretkvalifikacije za Olimpijske igre za Južnu i Severnu Ameriku zajedno.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde Meridianbet

 

Da će se oba igrača naći u timu "gaučosa" potvrdio je Fakundo Kampaco koji je na svom Instagram profilu objavio spisak reprezentacije.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Facu Campazzo

Objava Fakunda Kampaca na Instagramu

 

Pretkvalifikacije za Ameriku biće održane od 14. do 20. avgusta, a Argentina će za to vreme igrati sa Panamom, Bahamima i Kubom i veliki je favorit da izbori prvo mesto, koje ostavlja selekcije u borbi za Olimpijske igre. Kampaco je na spisku 16 košarkaša koje je na spisak stavio selektor Pablo Priđoni i on će već od 15. jula da se stavi na raspolaganju selektoru na treninzima, koji se održavaju u Alikanteu u Španiji.

Što se tiče klupske karijere Fakunda Kampaca njegova budućnost je i dalje neizvesna, ali je on, i pored brojnih zainteresovanih klubova, trenutno igrač Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading