NEZAPAMĆENA SRAMOTA: Hejter NAPAO Vladimira Štimca zbog HUMANOG gesta!

Autor:

Sport

03.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas na društvenoj mreži Tviter.

NEZAPAMĆENA SRAMOTA: Hejter NAPAO Vladimira Štimca zbog HUMANOG gesta!

Foto: Starsport

Vladimir Štimac, nekadašnji reprezentativac Srbije, apelovao je na društvenim mrežama da, ko može, pomogne maloj Irini Trojanovski, pa se našao na udaru hejtera.

Ipak, iako je nekadašnji reprezentativac napravio sjajan gest, on je naišao na osudu jednog hejtera, a razlog je šokantan.

Naime, mala Irina bolje od teškog sindroma TAR-a i potreban joj je novac za lečenje. Vladimir je podelio fotografiju na Tviteru i zamolio ljude da pomognu, ukoliko su u mogućnosti.

Ćao opet svima! Našoj dragoj komšinici Irini je potrebna pomoć. Irina boluje od teškog sindroma TAR i ona je jedina koja se bori sa ovom opakom bolešću! Irina je životno ugrožena jer trombociti padaju do 7 a minimum je 150. Ja apelujem na sve da pomognu jer u ovom slučaju rivalstva nema. Samo želja za zivotom!  Zato ajmo svi 150 na 3800. Treba biti Srbin, a mi smo najjači kad je najteže. Da Irina pobedi! - napisao je Štimac.

Ipak, nekome je zasmetalo jer je mala devojčica u benkici na kojoj piše Partizan i na kojoj se nalazi grb crno-belih.

- Šta će ovom nesretnom detetu, pored sve nesreće, da na odeći nosi crvenu satanističku i komunjarsku zvezdu petokraku? O kakvom srpstvu vi pričate!?! "Srbi" koji navijaju za klubove sa crvenom komunjarskom zvezdom petokrakom nisu Srbi - napisao je jedan tviteraš.

Usledio je odgovor našeg košarkaša, koji je sigurno bio zaprepašćen ovim rečima.

- Dete se leči, i nema veze sa ovim što ti pričaš. I ne znam kako se usudiš da pričaš na ovu temu, dete je važno, a ne ovo što ti pričaš. Znači, podvlašim dete. Ljudi navijaju za Partizan. I moje dete nosi Zvezdin dres. I nemoj meni da pričaš o patriotizmu i srpstvu, na tu liniju,  siguran sam, sa mnom ne možeš da staneš i pobediš. Tako da tvoj gnev ili ne znam šta već slobodno na drugu stranu. Nemoj da kvariš povod da se pomogne detetu i njegovoj porodici! - napisao je naš košarkaš.

Potom je usledio novi, sulud, komentar dotičnog tviteraša.

- Pa to je šizofrenija. Tripovati se da si Srbin, a ljubiti satanističku i komunjarsku zvezdu petokraku. To ne ide. Ne može i krst i petokraka. Ne može na severu sa crvenom komunjarskom petokrakom da se pevaju četničke pesme. Ne ide to. Greh je. Šta će detetu satanistički simboli?

Kasnije su usledili brojni komentari koji su podržali Štimca, pa je jasno da je sramotni tviteraš jedini kome je ovo zasmetalo. Stvarno sramota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Gradjanin

03.07.2023 18:24

Ništa ovde nije čudno. O komunizmu i petokraki loše pričaju oni koji su doneli bratoubilački rat ovim narodima, samo zbog toga što nisu njihove vere!!!!

Dule032

03.07.2023 19:03

Koliki balvan treba da bude neko ko kritikuje Štimca ovim povodom !? A što se tiče priče o komunjarama samo kažem : Svaki režim ima svoje lešinare ( i kralj ,i komunisti,i socijalisti ,i DOS-ovci, i žuti , i SNS-ovci ... i Amerika,i Rusi i Nemci i Francuzi...).Zato bi valjalo da momak koji se pravi pametan malo olabavi sa komentarima. Ne bi bilo loše da malo počne i da misli ...