SJAJNA VEST ZA GROBARE: Partizan dobija NAJVEĆE moguće pojačanje?!

Autor:

Sport

02.07.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli blizu novog potpisa.

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Partizan dobija NAJVEĆE moguće pojačanje?!

Foto: Starsport

Kevin Panter sa saigračima iz Partizana

Nakon što su šampioni AdmiralBet ABA lige produžili ugovor sa Kevinom Panterom, čini se da je isti tim na pomolu produžetka ugovora sa još jednom zvezdom.

U pitanju je Zek Ledej, koji je prema pisanju sajta "BasketNews" blizu produžetka ugovora sa klubom za koji nastupa od 2021. godine. 

Američki košarkaš je dugo bio povezivan sa Makabijem iz Tel Aviva, činilo se da je samo pitanje trenutka kada će doći do potpisa za izraleski tim, ali su se stvari okrenule, pa je Ledej sada najbliži ostanku u prestonici Srbije.

Kao ključna stavka se navodi to da je Panter produžio ugovor, pa je Ledej u tom potezu prepoznao najviše ambicije kluba za narednu sezonu.

Foto: Starsport

Zek Ledej u dresu Partizana

Ledej je prethodne sezone imao u proseku 10,7 poena, 4,6 skoka po utakmici, uz proseke šuta od 54 odsto za dva poena, odnosno 38 odsto za tri.

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa Real Madridom je imao u proseku 15,4 poena i 4,8 skoka u proseku, dok je u finalu ABA lige protiv Crvene zvezde imao 13,8 poena, uz 4,8 skoka po meču.

Jasno je da je Partizan trenutno aktivan na tržištu, ali je takođe kristalno jasno da je ostanak nekoga ko je već dve godine jedan od glavnih igrača zapravo najveće moguće pojačanje.

Podsetimo, za razliku od Pantera, Partizan su do sada napustili Matijas Lesor, koji je otišao u Panatinaikos, odnosno Dante Egzum, koji će igrati za Dalas Maverikse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading