UPRAVA PRELOMILA ZBOG KATASTROFALNE SEZONE! Nikola Lončar imenovan za novog direktora!

Autor:

Sport

25.06.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as, a kasnije i direktor Partizana, izabran je za sportskog operativca izraelskog Hapoel Elita.

UPRAVA PRELOMILA ZBOG KATASTROFALNE SEZONE! Nikola Lončar imenovan za novog direktora!

Foto: Starsport

Nikola Lončar

Preživeo je Hapoel Eilat u prethodnoj sezoni izraelskog prvenstva i, posle mnogo muka, uspeo da sačuva status u eliti.

Pouke su izvučene, pa je izraelski klub povukao prvi potez u reorganizaciji i legendarnog košarkaša Partizana Nikolu Lončara imenuje za novog sportskog direktora.

Hapoel će tako i 12. put uzastopno biti član elite Izraela, a posle promocije Srbina za novog funkcionera, oduševljenje nije krio Icik Koen, izvršni direktor kluba.

- Veoma smo srećni što se Nikola pridružio porodici Hapoel Eilat. Nikola je veliki i veoma poštovani profesionalac u evropskoj košarci koji će nas godinama unapređivati profesionalno i verujemo da ćemo sa njim ostvariti velike ambicije - istakao je Koen.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Lončar

Lončar je u blistavoj karijere osvojio prvi i jedini Kup Evropskih Šampiona sa Partizanom. Kasnije je u Španiji nastupao za Real Madrid, Huventud i Estudijantes, italijansku Olimpiju iz Milana i izraelski Makabi Tel Aviv.

Kada je završio igračku karijeru, posvetio se poslu komentatora na španskoj televiziji, a iskustvo na poziciji sportskog direktora sticao je u Humskoj, gde je načinio prve košarkaške korake.

Hapoel Eliat je u prethodnoj sezoni bio pretposlednji na tabeli, što mu je najgori plasman otkako je 2012. godine postao član Prve lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading