DA LI JE OVO REALNO?! Zek Ledej NIJE OPRAO šorts ČITAVE sezone! Razlog je BIZARAN!

Autor:

Sport

25.06.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana ima svoje navike koje mogu da zabrinu ostatak tima.

DA LI JE OVO REALNO?! Zek Ledej NIJE OPRAO šorts ČITAVE sezone! Razlog je BIZARAN!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Uroš Trifunović

Košarkaši Partizana imali su fenomenalnu sezonu koju su krunisali titulom u AdmiralBet ABA ligi, a jedan od najzaslužnijih za sve uspehe bio je Zek Ledej. Ili njegova navodna čudna navika koja se graniči sa zdravim i normalnim!

Crno-beli su posle pet mečeva finalne serije savladali Crvenu zvezdu Meridianbet sa 3:2, te su posle deset godina čekanja ponovo stigli do trona u regionalnom takmičenju.

Pored ovog uspeha, Partizan je bio na korak od fajnal-fora Evrolige gde su crno-beli zaustavljeni od Reala iz Madrida posle velikog preokreta. Kasnije je "kraljevski" klub postao šampion Evrope, pa ostaje žal što četa Željka Obradovića nije napravio bar korak više u elitnom takmičenju. Koja je to čudna navika Zeka Ledeja imala uticaj na sve ove rezultate?

Kada se pogledaju fotografije košarkaša Partizana, Ledejova oprema je malo drugačija nego kod ostalih igrača. Šorts Amerikanca je tokom sezone bledeo, pa je beli deo ove opreme vremenom postao - žut! 

 

Objašnjenje ovog neobičnog fenomena je tek specifično - navodno Zek Ledej nije oprao šorts tokom čitave sezone, a razlog za tako nešto je banalan. Amerikanac je sujeveran, pa nije želeo da mu se neko meša u navike, a ako je to bio jedan od razloga što su crno-beli stigli do titule za verovati je da drugim igračima, ali ni navijačima sve ovo ne smeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SORC sa STRANE BEO ko pucka

25.06.2023 17:56

REALNO JE da je oprao ZVEZDU I ISPEGLAO !