"BOMBA" NA JADRANU! Dejan Radonjić preuzima klub iz AdmiralBet ABA lige?!

Autor:

Sport

25.06.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak mogao bi da ponovo preuzme svoj bivši klub.

"BOMBA" NA JADRANU! Dejan Radonjić preuzima klub iz AdmiralBet ABA lige?!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Bivši trener Panatinaikosa, koji se tokom prethodne sezone rastao sa grčkim velikanom, postaće trener Podgoričana! Ovu informaciju objavila je Radio-televizija Crne Gore.

Proslavljeni šef struke Crvene zvezde Meridianbet nije imao sreće po odlasku sa Malog Kalemegdana. Posle prelaska u Atinu nizali su se loši rezultati, što je zimus kulminiralo prevremenim raskidom saradnje.

Ukoliko prihvati ponudu Budućnosti, Radonjić bi se posle decenije odsustva vratio u klub gde je i stekao trenersku afirmaciju.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Njegov dolazak u Podgoricu, garantovao bi bolje dane za Budućnost, koja je ove sezone promenila trenera Vladimira Jovanovića posle eliminacije iz Evrokupa i poraza od Borca iz Čačka u završnici ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, pa je na klupu "plavih" seo vršilac dužnosti Petar Mijović i završio sezonu sa klubom iz Morače.

Inače, Dejan Radonjić je najveće uspehe beležio sa Crvenom zvezdom Meridianbet. Na Malom Kalemegdanu je osvojio po pet AdmiralBet ABA liga i titula u KLS-u, da bi isti broj trofeja imao i u Kupa Radivoja Koraća.

Treba reći da je veliki ljubimac delija bio je i nacionalni šampion Nemačke sa Bajernom iz Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading