SKANDAL U PIONIRU: Vladan Tegeltija vređao i pretio komentatoru TV Arena sport!

Autor:

Sport

20.06.2023

18:25 >> 18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Služba za tehnološki kriminal obaveštena je o incidentu.

SKANDAL U PIONIRU: Vladan Tegeltija vređao i pretio komentatoru TV Arena sport!

Foto: youtube.com/printscreen/Vladan Tegeltija - Zona press

Komentator TV Arena Sport, Milan Caković, dobio je otvorene pretnje nakon treće finalne utakmice plej-ofa AdmiralBet ABA lige, između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Kampaco i Ledej

Među onima koji su pretili nalazi se i Vladan Tegeltija, Milanov “kolega", koji oko vrata često nosi akreditaciju umesto navijačkog obeležja. Uvrede i pretnje predstavljaju najniži vid komunikacije, posebno što se radi o ljudima koji sebe smatraju medijskim radnicima.

TV Arena Sport je obavestila službu za tehnološki kriminal o pretnjama upućenim Milanu Cakoviću i nada se da će “nulta tolerancija” i u ovom slučaju dobiti svoju primenu. 

Podsetimo, utakmica Crvene zvezde Meridianbet i Partizana završena je rezultatom 91:78 u dvorani Aleksandar Nikolić i tako smanjili rezultat u finalu Admiralbet ABA lige na 1:2.

Pobednički sastav predvodio je Nedović sa 19 poena, a Mitrović i Petrušev su dodali po 16. Kod gostiju prednjačio je Egzum sa 16 koševa, a Madar je ubacio 15, što se ispostavilo kao nedovoljno za "brejk" u Pioniru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading