TREĆI MEČ FINALA DOBIO EPILOG: Kazne za Crvenu zvezdu Meridianbet, Nanelija i Madara!

Autor:

Sport

19.06.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buran meč u Pioniru doneo je glavobolje mnogima.

TREĆI MEČ FINALA DOBIO EPILOG: Kazne za Crvenu zvezdu Meridianbet, Nanelija i Madara!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nadigrali su Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 91:78 u trećem meču finalne serije

Na taj način, crveno-beli su smanjili zaostatak na 2:1 i izborili odigravanje utakmice broj četiri, koja je zakazana za utorak.

Ipak, osim duela na parketu, meč su obeležili i incidenti pre samom susreta, a glavni akteri su bili navijači crveno-belih, kao i Jam Madar i Džejms Naneli, košarkaši gostujućeg sastava.

Naime, pristalice Crvene zvezde Meridianbet su svoje rivale dočekali sa upaljačima i kovanicama, ali ni košarkaši Partizana nisu ostali dužni. Jasno je bilo da će biti kazni posle ovog duela, a sada se one otprilike i naziru.

Foto: Starsport

Duel sa večitog derbija

ABA liga je, prema nezvaničnim informacijama, najbliža odluci da finansijski sankcioniše klub sa Kalemegdana i dvojicu igrača Partizana uz pražnjenje dela tribina.

Crvena zvezda bi trebalo da bude kažnjena zbog nedoličnog ponašanja navijača i ubacivanja tvrdih predmeta na teren. Prazan bi trebao da bude deo iza klupe ekipe Partizana, kao i nekoliko prvih redova oko terena.

Sa druge strane Džejms Naneli je tokom pomenutog zagrevanja krenuo ka jednom navijaču Crvene zvezde, dok je Jam Madar odlazeći u tunel pokazao srednji prst navijačima večitog rivala, zbog čega će oni biti kažnjeni, takođe novčano.

Podsetimo, četvrti meč je na programu u utorak, od 19 časova, takođe u Pioniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading