REKORD ADMIRALBET ABA LIGE: Ovo nikada nije viđeno na Jadranu!

Autor:

Sport

19.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali su još jednom ušli u anale elitnog takmičenja na našim prostorima.

REKORD ADMIRALBET ABA LIGE: Ovo nikada nije viđeno na Jadranu!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Zek Ledej

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana igraju ovih dana u finalu AdmiralBet ABA lige u borbi za prestižni trofej.

Crno-beli su slavili u prva dva meča, pred svojim navijačima, čime su stigli do velike prednosti, ali su njihovi rivali uspeli da u Pioniru, pred svojom publikom, stignu do prve pobede i na taj način produže seriju.

Nakon samo tri odigrane utakmice, beogradski rivali su već stigli da postave rekord takmičenja na Jadranu. Naime, AdmiralBet ABA liga se pohvalil nakon odigravanja treće utakmice da je oboren pređašnji rekord kada je reč o broju navijača u nekoj seriji u istoriji ove lige.

Foto: Starsport

Duel Luke Mitrovića i Matijasa Lesora na derbiju

Tokom tri meča, utakmice Crvene zvezde Meridianbet i Partizana gledalo je uživo 44.449 navijača, a sigurno je da će se broj i dodatno uvećati, jer je do kraja serije ostala makar još jedna utakmica.

Kada je reč o prva dva meča u Areni, derbi je gledalo 18.324, odnosno 18.447 navijača. Sa druge strane, u Pioniru je prema zvaničnim podacima bilo 7.648 navijača.

Podsetimo, idući meč je na programu u utorak, 20. juna, s početkom od 19 časova, a ukoliko izabranici Duška Ivanovića zabeleže trijumf, majstorica je na programu u četvrtak, 22. juna, u Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading