BARSA NA KORAK DO TITULE: Mirotić režirao trijumf protiv Reala!

Autor:

Sport

18.06.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci preko drame do tri meč lopte.

BARSA NA KORAK DO TITULE: Mirotić režirao trijumf protiv Reala!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić i Nikola Kalinić

Košarkaši Barselone uspeli su da sačuvaju domaći teren. Pobedili su Real u prvom meču finalne serije sa 97:88, slavili su u drugom sa 86:85, pa sada imaju tri meč lopte da stignu do titule u ACB ligi.

 

 

Real je imao napad i 30 sekundi do kraja meča. Lopta je stigla do Ljulja, koji je iznudio prekršaj, a zatim mirno realizovao dva penala - 85:84. S druge strane, prekršaj je iznudio Laprovitola na šest sekundi pre kraja. Laprovitola je pogodio oba penala - 86:85.

Najefikasniji u sastavu Barselone bili su Laprovitola sa 19, Mirotić i Šanli sa po 14, Satoranski sa 11, Abrines sa 10 poena. Kod Reala, Rodrigez je postigao 16, Tavares 15, Ljulj 14, Jabusele 11 poena.

Real je krenuo, posle minuta odmora u poslednji napad, lopta je stigla do Ljulja, ali je Mirotić uspeo da ga izblokira. Treći meč finalne serije igra se u Madridu 20. juna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading