JOKIĆEVA BRAĆA NA METI! Napad na Strahinju i Nemanju: Amerika "GORI" zbog Srba!

Autor:

Sport

17.06.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra NBA zvezde Ala Horforda, Ana, osula je paljbu po porodici košarkaša Denvera.

JOKIĆEVA BRAĆA NA METI! Napad na Strahinju i Nemanju: Amerika "GORI" zbog Srba!

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Nikola Jokić pokorio je Ameriku, a uz njega su u centar pažnje stigla i braća Strahinja i Nemanja.

Dok Nikola dominira na terenima širom Sjedinjenih Američkih Država, kupi razna priznanja, ali i prsten namenjen šampionu NBA lige, Strahinja i Nemanja postali su medijske ličnosti zbog ponašanja na tribinama.

Braća Jokić prate Denver svuda, prepoznatljivi su široj javnosti, pa često mnogi požele da se fotografišu ili bar progovore koju reč sa njima.

Sve to zasmetalo je sestri NBA zvezde iz redova Bostona, Ala Horforda. Ana Horford istakla je da ne razume kako Jokićevu braću javnost posmatra sa divljenjem, dok ona trpi svakakve komentare.

Ne vidim da neko zove Jokićevu braću pogrdnim imenima, da žele pažnju zbog svog brata. Smešno kako to deluje. Nije ovo "peckanje" braće, oni bodre svoju porodicu i to tako treba da bude. Samo mi smetaju ti dvostruki aršini - napisala je Ana Horford na Tviteru.

 

 

I pored toga što je napisala da ovom objavom nije želela da potkači Strahinju i Nemanju, jasno je da je napadom na braću Jokić Ana ponovo našla način da dođe u centar pažnje, a zbog Srba je Amerika ponovo krenula da "gori".

Podsetimo, Ana Horford se već ranije našla na udaru navijača, kada je optuživala Lebrona Džejmsa za "floping", kao i zbog komentarisanja sukoba na relaciji Džordan Pul - Drejmond Grin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading