OGLASIO SE MORANT POSLE KAZNE: Plejmejker Memfisa se IZVINIO svima!

Autor:

Sport

16.06.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi organizator igre je odlično prošao.

OGLASIO SE MORANT POSLE KAZNE: Plejmejker Memfisa se IZVINIO svima!

Foto: Tanjug/AP

Dža Morent

Superstar Memfis Grizlisa Dža Morant suspendovan je na minimum 25 mečeva neigranja u NBA ligi zbog incidenta iz maja meseca.

Naime, tada je eksplozivni bek viđen kako u autu maše pištoljem. Kako je mogao, dobro je i prošao s obzirom na to da je reč o ponovljenom incidentu zbog kog je već bio kažnjen.

Povodom ove odluke se oglasio i mladi plejmejker, koji se izvinio svima zbog učinjenog prekršaja.

- Imao sam vremena da razmislim i shvatio koliku sam štetu napravio. Izvinjavam se NBA ligi, Grizlisima, mojim saigračima i gradu Memfisu, Adamu Silveru, Zeku Klejmanu i Robertu peri jer su mi dali priliku da budem profesionalni sportista i podržali me pa se izvinjavam zbog štete. Izvinjavam se deci kojima sam uzor i obećavam da ću biti bolji. Izvinjavam se sponzorima i navijačima poručujem da ću im se iskupiti za ovo. Tokom leta ću raditi na mentalnoj snazi i odlukama koje donosim, a takođe ću naporno trenirati da bih bio spreman za povratak na teren. Znam da će moji saigrači izdržati i žao mi je što neću biti uz njih na početku sezone. Nadam se da ćete mi dati šansu da pokažem da sam bolji čovek - rekao je Morant.

Foto: Tanjug/AP

Dža Morant

Dža Morant neće biti plaćen ni za jedan meč koji će propustiti i finansijski će to biti osetna kazna za plejmejkera Grizlisa.

Prema pisanju američkih medija, Morant će gubiti oko 300.000 dolara po utakmici, tačnije oko 7,6 miliona dolara za 25 mečeva koje će propustiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading