DOBRO JE PROŠAO: NBA liga SUSPENDOVALA Dža Moranta!

Autor:

Sport

16.06.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikancu je zabranjeno da učestvuje u bilo kakvim timskim obavezama, što uključuje i utakmice u predsezoni.

DOBRO JE PROŠAO: NBA liga SUSPENDOVALA Dža Moranta!

Foto: Tanjug/AP

Dža Morant

Superstar Memfis Grizlisa Dža Morant suspendovan je na minimum 25 mečeva zbog incidenta iz maja meseca. Naime, tada je eksplozivni bek viđen kako u autu maše pištoljem. Kako je mogao, dobro je i prošao s obzirom na to da je reč o ponovljenom incidentu zbog kog je već bio kažnjen.

 

 

- Ne želim da ulazim u priču o posedovanju oružja, korišćenja oružja jer je svima jasno da je oružje kritična tema i da oružje nije igračka. Dosta razmišljam o tome, ali opet, neću ulaziti u detalje istrage pa čak i da nije pravi pištolj on izgleda kao pištolj na tom snimku što je ponovo neodgovoran potez i zar je zaista bitno da li je pištolj pravi? - rekao je prvi čovek NBA lige Adam Silver povodom ovog slučaja.

 

 

Ovoga puta postoji i posebna klauzula, prema kojoj moraju da se ispune određeni uslovi kako bi se Morent vratio košarci. Za sada nije poznato šta ona podrazumeva.

Do tada, Amerikancu je zabranjeno da učestvuje u bilo kakvim timskim obavezama, što uključuje i utakmice u predsezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading