NISU ZAIGRALI ZA KLUB KOJI IM JE U SRCU, A DOMINIRALI SU EVROPOM I SVETOM! Nedosanjani snovi crveno i crno-belih

Autor:

Sport

16.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dres Zvezde Meridianbet ostaće neispunjena želja Miloša Teodosića, Darka Miličića i Luke Dončića, a Partizanov nikada neće obući Teletović, Hezonja i Nurkić.

NISU ZAIGRALI ZA KLUB KOJI IM JE U SRCU, A DOMINIRALI SU EVROPOM I SVETOM! Nedosanjani snovi crveno i crno-belih

Foto: Starsport

Crveno i crno bele boje su im bile u srcu, a ipak nisu uspeli da ih obuku! Miloš Teodosić, Darko Miličić i Luka Dončić, nisu krili da su veliki navijači Crvene zvezde Meridianbet, dok su, s druge strane, Mario Hezonja, Mirza Teletović i Jusuf Nurkić naklonjeni Partizanu. Tačno je da je košarka veoma popularna na našim prostorima, ali je, kao i sve drugo, samo posao. Idući za boljim opcijama za karijeru, mnogi veliki igrači nisu imali priliku da zaigraju u dresu kluba o kom su maštali dok su bili deca.

Republika

Foto: Tanjug

ZVEZDA U SRCU Luka

Svakako je tu na prvom mestu bivši kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, koji je uvek isticao da je navijač Crvene zvezde Meridianbet. Dobro je poznata i njegova izjava iz 2013, kada je govorio o potencijalnom dolasku na Mali Kalemegdan.

- Imao sam želju da obučem crveno-beli dres, ali pošto to nisam uradio kao mlađi, sad je kasno. Može se reći da sam prestar jer ne mogu mnogo da pomognem klubu - govorio je ranije Teodosić.

I bivši NBA as Darko Miličić nije krio da su mu crveno-bele omiljene boje. On nije uspeo da zaigra za Crvenu zvezdu Meridianbet, ali je bar bio član Skupštine. Ljubav prema klubu s Marakane u više navrata pokazao je i slovenački reprezentativac Luka Dončić.

Slična situacija je u Humskoj. Bivši NBA košarkaš i nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović u više navrata je istakao da mu je bilo veoma žao što nije zaigrao za Partizan kada je imao priliku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

ISKUSTVO IZ NBA Mirza u duelu s Karijem

- Tačno je da sam hteo da dođem u Partizan, ali zbog situacije u zemlji smo promenili odluku. Otišao sam tad u Belgiju. Možda bi bilo bolje za mene da sam ostao u Beogradu - rekao je Teletović. 

Ljubav prema crno-belim bojama je u više navrata pokazao i hrvatski košarkaš Mario Hezonja, ali i centar Portlanda Jusuf Nurkić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading