PRED ZAVRŠNE BORBE ZA TROFEJ! Fener NACILJAO pojačanje!

Autor:

Sport

08.06.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato ko bi mogao da krene put Istanbula.

PRED ZAVRŠNE BORBE ZA TROFEJ! Fener NACILJAO pojačanje!

Foto: Starsport

Tompson, Lesor i Ledej

Košarkaši Fenerbahčea bore se za titulu u šampionatu Turske, a posle prva tri meča polufinalne serije gube od Efesa sa 2:1 u pobedama.

Demolirao je Fener svog rivala u prvom susretu rezultatom 108:66, zatim je Efes uzvratio posle velike drame trojkom Vila Klajburna uz zvuk sirene (92:90), dok je u trećoj utakmici bilo 97:91 za tim u kom nastupa i Vasilije Micić.

Dok izabranici Dimitrisa Itudisa pokušavaju da stignu do finala i sudara sa boljim iz serije Karšijaka - Turk Telekom (trenutno 1:1), čelnici istanbulskog velikana krenuli su po ozbiljno pojačanje za novu sezonu.

U javnosti su se pojavile informacije da je Fener u pregovorima sa plejmejkerom Baskonije, Darijusom Tompsonom.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Darijus Tompson

 

Amerikanac je ove sezone debitovao u Evroligi i pružao je briljantne partije, te je uvršten i u drugu petorku takmičenja, a Unija igrača (ELPA) proglasila ga je i najboljim novajlijom.

Tompson je u sezoni 2022/23 beležio 12,6 poena i prosečan indeks korisnosti 17,1 u Evroligi, dok je u Španiji bio na proseku od 10,4 poena i 6,1 asistencije, tako da bi bio veliko pojačanje za Fener, a novinar portala "Sports Digitale", Jagiz Sabancuoglu tvrdi i da su pregovori dve strane o dvogodišnjem ugovoru otvoreni i da se kreću u dobrom smeru.

Prema njegovim pisanjima, Fener bi za Tompsona Baskoniji platio između 550.000 i 600.000 evra.

Da li će do transfera doći, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading