BATLER ISKRENO O JOKIĆU: "Nije samo napadač, on je i PAKLENI defanzivac!"

Autor:

Sport

04.06.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči najboljeg košarkaša Majamija.

BATLER ISKRENO O JOKIĆU: "Nije samo napadač, on je i PAKLENI defanzivac!"

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler, Nikola Jokić i Bem Adebajo

Košarkaš Majamija Džimi Batler rekao je na konferenciji za medije, pred drugi meč finalne serije NBA lige protiv Denvera, da je centar Nagetsa Nikola Jokić odličan i u odbrani, a ne samo u napadu, kako se stalno potencira.

- Mislim da dobro radi ono što je u stanju da uradi. Dobro pokreće noge. On stalno tera momke da donose brze odluke kad god uđu u reket. Njegova dodavanja u napad iz defanzivnog skoka su odlična. Da, on to radi kroz celu karijeru. Koliko god svi gledaju šta radi na ofanzivnoj strani lopte, on je takođe pakleni defanzivac - rekao je Batler.

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler

Podsetimo, Denver je prvi meč rešio u svoju korist, rezultatom 104:93, a drugi meč finalne serije je na programu u noći između nedelje i ponedeljka, od dva sata iza ponoći.

Pred početak ovog duela su navijači Majamija saznali još jednu lošu vest, pošto je posle Hiroa i Oladipa, još jedan igrač blizu propuštanja večerašnje utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading