SRPSKA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sramota je porediti Jokića i mene!

Autor:

Sport

23.05.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikola je svojim talentom i radom to zaslužio. Bog mu je ove godine otvorio vrata ka tituli, red je da bude šampion."

SRPSKA LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sramota je porediti Jokića i mene!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nekadašnji srpski košarkaš Darko Miličić jedan je u nizu onih koji su oduševljeni partijama Nikole Jokića u ovosezonskom izdanju plej-ofa NBA lige. Bivši igrač Detroita i Minesote smatra da je vreme da dvostruki MVP postane i šampion, nakon što su Nagetsi prvi put u svojoj istoriji izborili finale.

Republika

Foto: Starsport

Darko Miličić

- Od svih naših igrača Jokić je najviše zaslužio da osvoji titulu u NBA ligi. Ako dragi Bog bude dozvolio i ako svi budu zdravi, on će to i učiniti. Nikola je svojim talentom i radom to zaslužio. Bog mu je ove godine otvorio vrata ka tituli, red je da bude šampion. Svojim odnosom prema igri i saigračima pokazao je šta je i ko je. To je čovek koji ne igra za statistiku, njega, verujem, to i ne zanima. Čini saigrače srećnima i boljima, a opet beleži takve brojke - objasnio je Miličić u razgovoru za "Informer".

Miličić je u ruki sezoni osvojio šampionski prsten sa Pistonsima, ali ne smatra da to znači i da može da se poredi sa Jokićem.

- Sramota je da se poredim ja sa Jokićem i to je sramota za njega kao takvog igrača. Kad je reč o prstenu, od mene je veću ulogu imao i onaj ekonom što je nosio peškire. Nikola i ja se poznajemo, da kažem, površno. Ali to je čovek koji sa sobom nosi šampionski gen i uzeće titulu pre ili kasnije, gde god igrao - zaključio je Miličić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading