VELIKA TUGA: Preminuo POZNATI srpski košarkaški trener!

Autor:

Sport

14.05.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz najvećeg ruskog grada.

VELIKA TUGA: Preminuo POZNATI srpski košarkaški trener!

Foto: Twitter/Printscreen/cskabasket

Predrag Badnjarević

Srpski košarkaški stručnjak Predrag Badnjarević preminuo je u 61. godini života, potvrdio je tim CSKA Moskve.

Uzrok smrti Predraga Badnjarevića nije saopšten.

Sinoć je šezdesetogodišnji trener CSKA-2 Predrag Badnjarević preminuo. Izjavljujemo najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i brojim ožalošćenima koje je pogodila smrt ovog trenera - stoji u saopštenju moskvoske ekipe. 

 

 

Badnjarević je rođen u Vrbasu 1963. godine, a trenersku karijeru je započeo u Radničkom iz Kragujevca. Od 1988. do 1993. godine je radio u Crvenoj zvezdi, kao trener u mlađim kategorijama ovog kluba, a jedan je od najzaslužnijih što je na Mali Kalemegdan stigao Peđa Stojaković.

Pored Zvezde i CSKA, radio je još i u Grčkoj (PAOK, Larisa), predvodio je reprezentaciju Egipta, a u Aziji i Africi je osvajao titule šampiona Tunisa, Bahreina, kao i FIBA Afrika šampionat i Panarapske igre.

Imao je prilike i da sarađuje sa Zoranom Lukićem, tokom karijere se susretao sa Dušanom Ivkovićem, Dimitrisom Itudisom, a učio je između ostalog i od Bože Maljkovića, Aleksandra Nikolića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading