EVROLIGAŠ BACIO OKO NA LEGENDU: Saša Đorđević kandidat za klupu velikana!

Autor:

Sport

13.05.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U igri su pored Srbina još dva zvučna imena.

EVROLIGAŠ BACIO OKO NA LEGENDU: Saša Đorđević kandidat za klupu velikana!

Foto: Starsport

Saša Đorđević

Spremaju se čelnici Virtusa za život posle Serđa Skariola. Italijanski stručnjak bi mogao na kraju sezone da ode iz Bolonje i to pravo u NBA ligu. Iskusni stručnjak pregovara sa Toronto Reptorsima, a ukoliko do saradnje ne dođe, klupa Real Madrida je gotovo sigurna.

Republika

Foto: Starsport

Serđo Skariolo

U svakom slučaju, rukovodstvo Virtusa ne želi da gubi vreme u potrazi za novim trenerom, već im je plan da već sada imaju sve spremno za ekspresnu rokadu. Da reaguju momentalno.

Kako piše danas "Gazeta delo Sport", trojica su kandidata za mesto novog trenera Virtusa. Jedan od njih je legendarski srpski as Saša Đorđević, koji je trenutno na funkciji selektora Kine, sa kojom se sprema za Svetsko prvenstvo krajem leta.

Đorđević je bio trener kluba iz Bolonje od 2019. do 2021. godine, posle čega je otišao u Fenerbahče. Sa italijanskim sastavom je bio šampion države 2021.

Pored srpskog trenera, kandidat je i Andrea Trinkijeri, bivši trener Partizana, koji će se na kraju sezone rastati sa Bajernom. U igri je i hrvatski stručnjak Velimir Perasović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading