ZAKUVALO SE PRED F4! Mirotićeve reči TRESU Španiju: As Barse ŽESTOKO ISPROZIVAO Real posle Partizana!

Autor:

Sport

12.05.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar uveren da su Katalonci kvalitetniji od giganta iz prestonice, silno želi potvrdu toga u Litvaniji.

ZAKUVALO SE PRED F4! Mirotićeve reči TRESU Španiju: As Barse ŽESTOKO ISPROZIVAO Real posle Partizana!

Foto: Starsport

Duel Mirotića i Ezuma

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić "pecnuo" je Real Madrid pred polufinale Evrolige, rečima da su "Katalonci bolji od Madriđana".

Dva španska velikana sastaće se na Fajnal-foru u Kaunasu, a pobednik "El Klasika" u finalu će igrati protiv Olimpijakosa ili Monaka.

Uvek imamo tu žellju da igramo 'El klasiko', posebno na Fajnal foru. Tu je veći protisak, više nerava... To su veliki događaji i mi igrači to volimo. Poznajemo ih dobro. Da budem iskren, mislim da smo bolji od njih, ali to treba i dokazati - izjavio je nekadašnji NBA as tokom razgovorima sa predstavnicima "Barsa TV".

 

 

Podsetimo da je "blaugrana" pregazila Žalgiris u top 8 fazi, jedina je sa sve tri pobede prošla četvrtfinale, za razliku od "kraljevskog kluba" koji se žestoko namučio sa Partizanom. Izabranici trenera Ćusa Matea preokrenuli su sa 0:2 na 3:2 u seriji, izazvavši tuču u finišu meča broj 2, a da li će im se to "vratiti" na F4, videćemo 19. maja na Baltiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading