SRBIN NA UDARU AMERIKANACA: Nikola Jokić KAŽNJEN!

Autor:

Sport

08.05.2023

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastični centar udaren po džepu.

SRBIN NA UDARU AMERIKANACA: Nikola Jokić KAŽNJEN!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaš Denvera Nikola Jokić neće biti suspendovan zbog incidenta koji se dogodio tokom četvrte utakmice protiv Finiks Sansa. Naime, srpski centar je zbog guranja vlasnika franšize iz Arizone Meta Išbije kažnjen sa 25.000 dolara.

 

 

Liga je u saopštenju navela da je "Nikola Jokić kažnjen sa 25.000 dolara zbog nepropisnog kontakta sa gledaocem koji sedi pored terena."

 Podsetimo, tokom prvog poluvremena meča sa Sansima u Finiksu, Jokić je istrgao loptu iz ruku vlasniku Sansa, i time je zaradio tehničku grešku. Najbolji košarkaš Nagetsa je pokušao da odigra brz napad, ali  Met Išbija ga je u tome sprečio.

Jokić je posle meča rekao da je "navijač prvi stavio ruku na njega", a kada je na pitanje da li je znao o kome se radi potvrdno odgovorio, pojasnio je svoj stav:

- Ali on je navijač, zar ne? Sedi na terenu, znači da je navijač. Ne može da utiče na igru, trebalo bi da bude izbačen ukoliko utiče na igru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading