STIŽE BIVŠI SELEKTOR: Velike promene na kraju sezone - novi trener uskoro u glavnom gradu!

Autor:

Sport

07.05.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak koji je tokom karijere radio u Montepaskiju iz Sijeni, Ferenbahčeu, Hapoel Jerulasimu, Olimpiji iz Milana, veoma je blizu potpisa.

STIŽE BIVŠI SELEKTOR: Velike promene na kraju sezone - novi trener uskoro u glavnom gradu!

Foto: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Cedevita Olimpija će na kraju ove turbulentne sezone dobiti novog trenera. Kako sada stvari stoje, s obzirom da dogovor sa Dejanom Radonjićem nije postignut, šef stručnog štaba tima iz Ljubljanje biće Italijana Simone Pjaniđani.

 

 

Iskusni stručnjak koji je tokom karijere radio u Montepaskiju iz Sijeni, Ferenbahčeu, Hapoe Jerulasimu, Olimpiji iz Milana i reprezentaciji Italije, veoma je blizu glavnog grada Slovenije. Ostalo je još nekoliko detalja koje treba dogovoriti, ali ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno iskusni Italijan će naredne sezone sedeti na klupi Cedevita Olimpije.

Istovremeno, izvesno je da će biti velikih promena u sastavu tima, s obzirom da ekipa koja je bila na okupu u sezoni koja se bliži kraju, bila je jaka kada su imena u pitanju, bila je jaka na papiru, ali je nedostajalo hemije i bolje međusobne saradnje, kako bi se ostvarili daleko bolji rezultati, pre svega u Evrokupu.

Podsećanja radi, Cedevita Olimpija je poražena u drugom meču četvrtfinalne serije plej-ofa od FMP Železnika u gostima, pa će se za mesto u polufinalu boriti u majstorici, u kojoj će imati prednost domaćeg parketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading