KATASTROFA ZA MILAN! Roso-neri u OZBILJNOM problemu pred DVOMEČ SEZONE!

Autor:

Sport

07.05.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija koja više odgovara Interu.

KATASTROFA ZA MILAN! Roso-neri u OZBILJNOM problemu pred DVOMEČ SEZONE!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Leao

Fudbaleri Milana i Intera odlučiće o putniku u finale Lige šampiona.

Roso-neri će biti nominalni domaćini u prvoj utakmici koja je na programu u sredu od 21 čas, a neposredno pred ovaj duel navijači Milana mogu da budu veoma zabrinuti jer su velike šanse da jedan od najboljih igrača ovog tima, Rafael Leao, propusti pomenut susret.

Milan je savladao Lacio sa 2:0 u 34. kolu Serije A, ali je pobeda ostala u senci povrede Leaa koji je utakmicu završio u 11. minutu. 

Ubrzo se Leao oglasio i istakao da će biti spreman za Inter, ali je poznati novinar, Đanluka di Marcio, javio da je situacija daleko teža nego što se u prvi mah to mislilo.

 

 

Detaljni pregledi pokazali su da je Portugalac pretrpeo istegnuće primicača desne noge.

Povreda nije posebno komplikovana, ali zahteva pomno praćenje, te je mogće da će Stefano Pioli rešiti da odmori jednog od najboljih igrača za revanš dvomeča protiv Intera.

Šta će se na kraju desiti, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ovo je istorijska šansa za Milan da se vrati u finale Lige šampiona, te će Pioli morati da se pokaže i kao dobar taktičar.

U drugom polufinalu Lige šampiona snage će odmeriti Real iz Madrida i Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading