OGLASIO SE AVRAMOVIĆ: Srpski reprezentativac otkrio u kakvom je stanju posle JEZIVE POVREDE!

Autor:

Sport

06.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli putuju u Madrid oslabljeni.

OGLASIO SE AVRAMOVIĆ: Srpski reprezentativac otkrio u kakvom je stanju posle JEZIVE POVREDE!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Košarkaši Partizana igraju u sredu, od 21 čas, peti duel četvrtifnalne serije Evrolige, protiv madridskog Reala.

Crno-beli su bili na korak do plasmana na završni turnir elitnog takmičenja, pošto su u španskoj prestonici napravili dva brejka, ali je tuča na kraju drugog duela sve promenila, pa su Madriđani uspeli da u Beogradu izjednače rezultat i sebi obezbede priliku da pred svojim navijačima rezervišu kartu za turnir u Kaunasu.

Jedan od razloga zašto Partizan nije uspeo da stigne do ključne pobede u drugom meču u Beogradu jeste i povreda Alekse Avramovića, koji je slomio šaku i nije mogao da pomogne svojim saigračima.

Sada se Avramović oglasio na društvenim mrežama, gde je istakao da je sve prošlo u najboljem redu.

- Hvala svima na rečima podrške. Operacija je obavljena juče i sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Hvala doktorima Partizana, hvala doktoru Rodžeru Ignasiju de Onji koji je izveo operaciju! Nadam se da će i kompletan oporavak proteći glatko! Momci, čekam vas u Madridu - napisao je Aleksa Avramović.

Podsetimo, Avramović je nezgodno pao nakon duela sa Edijem Tavaresom, kada je pokušao da ga izblokira i pao na šaku, posle čega je morao da napusti teren beogradske Arene.

Crno-beli će sada bez srpskog plejmejkera morati da savladaju Real u majstorici, ukoliko žele plasman na F4 turnir. Peti meč je na programu u sredu, od 21 čas, u Vizink centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading