DOKAZ DA JE EMBID ISKUKAO MVP NAGRADU? Čuveni analitičar se pokajao: Do kraja života ću ŽALITI što nisam glasao za Jokića!

Autor:

Sport

02.05.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje za najkorisnijeg igrača u sezoni 2022/23 biće dodeljeno u noći između utorka i srede.

DOKAZ DA JE EMBID ISKUKAO MVP NAGRADU? Čuveni analitičar se pokajao: Do kraja života ću ŽALITI što nisam glasao za Jokića!

Foto: www.profimedia.rs

Embid i Jokić

Čuveni NBA analitičar i novinar Bil Simons često je bio najveći kritičar Nikole Jokića, a njegova mržnja prema Džokeru išla je toliko daleko da čak ove sezone nije ni glasao za njega u MVP trci.

Međutim, Jokićeva dominantna partija u drugoj pobedi Denver Nagetsa nad Finiks Sansima u polufinalu Zapada, naterala je Simonsa da se žestoko pokaje.

On je to priznao u svom podkastu.

Jokić je 'cheat code' (nezaustavljiv, nemoguće igrati protiv njega, kao da ima šifru za igru protiv svake odbrane). Sećate li se kada su Nagetsi zaostajali 12 poena za Minesotom dva minuta pre kraja. Svi su znali da će Jokić uzeti lopti i postizati poene iz svih pozicija, kreirati, asistirati. Njihov napad se nikada ne raspada. Kao što se zna u Voriorsima da će Stef Kari rešavati, ali i njima se dešava da se napad raspadne. Denveru ne. To je razlog zašto treba glasati za Jokića da bude MVP. Ja lično nisam i verovatno ću za tom odlukom žaliti do kraja svog života - rekao je Simons, koji je na taj način indirektno priznao da je Džoel Embid iskukao MVP nagradu, ukoliko ona završi u njegovim rukama, što je teorija mnogih koji prate košarku.

Nastavio je sa pohvalama na Nikolin račun.

Mislim da sa njim na terenu nikada se neće raspasti, uvek će naći neko rešenje, neki šut. Čak i nije dobro šutirao u prvoj utakmici i opet je bio sjajan, odmah uz Mareja najuticajniji na igru. Ne znam kako će Finiks da ga zaustavi. Nisam video nijedan tim koji je zaustavio Denver ofanzivno na domaćem terenu - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading