URNEBESAN KOMENTAR! Pitali smo Nikolića o žrebu za Mundobasket, Muta odgovorio u svom stilu!

Autor: N. K.

Sport

29.04.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuglice su bile naklonjene našem nacionalnom timu.

URNEBESAN KOMENTAR! Pitali smo Nikolića o žrebu za Mundobasket, Muta odgovorio u svom stilu!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije saznala je imena protivnika u prvoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu. "Orlovi" su smešteni u grupu B, odmeriće snage sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom, a naš proslavljeni stručnjak Miroslav Nikolić izrazio je zadovoljstvo ishodom žreba.

- Odlični protivnici za početak takmičenja. Srbija će imati priliku za zagrevanje i uigravanje, pre nego što nam dođu teži rivali. Mislim da imamo kvalitet, čak ni Saletova Kina ne bi trebalo da nam napravi problem. Đorđević je napravio neke pomake, ali kvalitet je na našoj strani. Sigurno idemo dalje - počeo je popularni Muta razgovor za "Republika.rs", a potom je dodao da se nada najvišem plasmanu na Mundobasketu.

- Imamo izuzetno jak sastav. Važno je da se svi okupe, a ako se to desi medalja je realnost, bilo koja. Naravno, neophodno je da se poklope neke stvari, to je kao pri padu aviona - uz osmeh je prokomentarisao domete "Orlova" Nikolić.

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Zagrevanje - Muta o grupi Srbije na SP

Podsetimo da je naša selekcija na prethodnom Mundobasketu održanom upravo u Kini zauzela peto mesto, pošto je u četvrtfinalu eliminisana od Argentine.

Takmičenje na Svetskom prvenstvu održaće se od 25. avgusta do 10. septembra, a Pešićevi izabranici su do plasmana na Mundobasket došli posle pobede u poslednjem kolu kvalifikacija nad Velikom Britanijom u Beogradu.

Žreb je održan u "Smart Araneta Koloseum" u Manili, gde će se i igrati mečevi planetarnog šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading