REAL MOGAO DA DOBIJE UTAKMICU! Partizan od KATASTROFE delila jedna odluka!

Autor:

Sport

28.04.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se diskretni heroj trijumfa crno-belih.

REAL MOGAO DA DOBIJE UTAKMICU! Partizan od KATASTROFE delila jedna odluka!

Foto: www.profimedia.rs

Tuča košarkaša Reala i Partizana

Košarkaši Partizana savladali su Real u Madridu rezultatom 95:80 u drugoj utakmici plej-ofa Evrolige, a sam meč prekinut je na 1:40 pre kraja zbog opšte tuče i ozbiljnog haosa na terenu.

Serhio Ljulj udario je Kevina Pantera i tada je došlo do totalne ludnice.

Skoro svi košarkaši utrčali su u teren i nije se znalo ko koga udara, pa su sudije Sreten Radović, Oleg Latiševs i Fernando Roča imale pune ruke posla.

Arbitri su iz igre izbacili Madara, Anđulića, Trifunovića, Papapetrua, Smailagića, Avramovića, Vukčevića, Lesora, Nanelija, Pantera i Egzuma, dok su sa druge strane izbačeni Hezonja, Dek, Rodrigez, Hanga, Abalde, Fernandez, Rendolf i Vilijams-Gos.

 

 

Jedna odluka mogla je da bude pogubna po crno-bele i da je ona doneta - Real bi dobio utakmicu! Naime, jedini košarkaš Partizana koji nije isključen bio je Zek Ledej i samo zahvaljujući njemu utakmica nije registrovana u korist "kraljevskog" kluba.

Kod Reala nisu isključeni Serhio Ljulj i Vensan Porije i malo je falilo da baš to bude presudno u ovom meču, te da Madriđani izjednače na 1:1 u seriji.

Srećom, to se nije desilo, pobeda je pripisana Partizanu i pred treću utakmicu, koja je na programu u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Štark areni, crno-beli imaju prednost od 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading