ŽESTOKE UVREDE! Branio Partizan, pa UŠAO U SUKOB sa navijačima Reala! (FOTO)

Autor:

Sport

28.04.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni košarkaš našao se u centru pažnje javnosti.

ŽESTOKE UVREDE! Branio Partizan, pa UŠAO U SUKOB sa navijačima Reala! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Maklom Dilejni

Slike haosa sa drugog meča plej-ofa Evrolige između Reala i Partizana obišle su planetu.

Serhio Ljulj započeo je tuču tako što je krvnički udario Kevina Pantera 1.40 pre kraja utakmice pri rezultatu 95:80 za crno-bele, te je susret na kraju i prekinut posle smirivanja situacije.

U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, a na zemlji je završio i Džanan Musa kog je Matijas Lesor oborio na zemlju. Deluje da je košarkaš iz Bosne i Hercegovine previše teatralno pao, a to je prokomentarisao i čuveni Malkom Dilejni.

Broj 31 (Džanan Musa prim, aut.) treba da bude suspendovan jer simulira kao fudbaler. Pa on uopšte nije bio povređen - napisao je na svom Tviteru Dilejni i našao se na žestokom udaru navijača Reala.

 

 

"Ako budeš jeo g*vna i pričao dobro o Partizanu možda te Željko dovede da mu budeš treći plej", "Neko tebe treba da suspenduje zbog rasizma", "Svi ti se smejemo!", samo su neki od komentara navijača "kraljevskog" kluba koji su napali Dilejnija zbog Partizana.

Ovaj slučaj zaista je potresao košarkašku javnost i Evroliga tek treba da izrekne kazne zbog svega i to pred treći meč koji je na programu u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading