KRAJ ZA BOGDANA! Atlanta se HEROJSKI oprostila od plej-ofa! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.04.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boston je ipak bio prevelik zalogaj.

KRAJ ZA BOGDANA! Atlanta se HEROJSKI oprostila od plej-ofa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlante završili su učešće u NBA ligi za ovu sezonu.

Bogdan Bogdanović i njegovi saigrači ispali su od Bostona pošto su u šestom meču serije poraženi sa 128:120 te su Seltiksi konačnim rezultatom 4:2 stigli do naredne runde plej-ofa.

Utakmica je prelomljena serijom Bostona od 11:0 na dva minuta pre kraja, a sve do tada Atlanta se herojski držala i delovalo je da će seriju odvesti u majstoricu.

Bogdanović je meč završio sa 12 poena (5/8 šut iz igre, 1/4 za tri poena) i jednom asistencijom i deluje da je njegova partija mogla biti daleko bolja. Najefikasniji u redovima Atlante bio je kao po običaju Tre Jang sa 30 poena (9/28 šut iz igre), 10 asistencija i tri skoka, Deandre Hanter ubacio je 20 poena, Džon Kolins dodao je 16, a Dežonte Mari 14.

U timu Bostona najbolji je bio Džejlen Braun (32 poena, 2 asistencije, 5 skokova) - Džejson Tejtum (30 poena, 14 skokova, 7 asistencija), a na nivou su bili Markus Smart sa 22, odnosno Malkom Brogdon sa 17 poena.

Boston je na ovaj način stigao do polufinala Istoka gde će snage odmeriti sa Filadelfijom. Drugi polufinalni par na Istoku čine Majami i Njujork, na Zapadu je poznato da će snage odmeriti Denver i Finiks, a poslednji par se i dalje čeka. U četvrtfinalnim serijama između Lejkersa i Memfisa, odnosno Golden Stejta i Sakramenta trenutno je 3:2 za tim Lebrona Džejmsa, odnosno Voriorse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading