MAKSVITIS PRIPRETIO BARSELONI: Spremni smo, čeka nas zanimljiva serija!"

Autor:

Sport

25.04.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanski trener veruje u svoj tim.

MAKSVITIS PRIPRETIO BARSELONI: Spremni smo, čeka nas zanimljiva serija!"

Foto: Starsport

Kazis Maksvitis

Košarkaši Žalgirisa su uspeli da izbore plasman u Top 8 fazu Evrolige i to u poslednjem kolu, nakon što su porazili Bajern u Minhenu.

Pre toga je Baskonija doživela poraz od Olimpijakosa, pa se Litvancima otvorilo, i u doigravanje su ušli sa sedme pozicije. Ipak, tamo nisu imali sreće, pošto će im rival biti ekipa Barselone, po mnogima glavni favorit za titulu ove godine.

Pred prvi duel u Španiji se oglasio i Kazis Maksvitis, koji je poručio da nas očekuje zanimljiva četvrtfinalna serija.

- Očekuje nas interesantna četvrtfinalna serija. Svi treniramo i igramo košarku zbog ovih emocija. Protivnik nije jedan od najlakših. Spremamo se, reagujući na njihove nedavne mečeve. Mogu da kažem da je Barselona sada u pobedničkom nizu. Dobili su dosta utakmica u nizu i u Evroligi i u Španiji. Ne znamo kakva je situacija sa njihovim povređenim igračima. Mislim da će to biti zanimljiv meč. Spremni smo za prvu utakmicu - rekao je Maksvitis.

Prvi duel se igra u sredu od 20 časova, a dva dana kasnije se igra drugi meč, takođe u Blaugrani. Nakon toga se serija seli na istok Evrope, pošto će Žalgiris imati priliku da makar jednu utakmicu igraju pred svojim navijačima.

Podsetimo, ovogodišnji F4 turnir se upravo održava u Kaunasu, i to od 19. do 21. maja, tako da će Litvanci imati priliku da u slučaju šokantnog prolaska pred svojim navijačima igraju za evropsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading