STIGLA POTVRDA: Željko Obradović je NAJBOLJI trener u Evropi!

Autor:

Sport

25.04.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to po veoma zanimljivom parametru.

STIGLA POTVRDA: Željko Obradović je NAJBOLJI trener u Evropi!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana počinju svoj put ka fajnal-for turniru Evrolige.

Crno-beli će u utorak od 20.45 odigrati prvi meč plej-of serije protiv Reala u Madridu, a neposredno pred ovaj duel stigle su nam jako zanimljive vesti.

Opšte je poznato da je Željko Obradović jedan od najboljih i najtrofejnijih trenera Starog kontinenta, a sada je potvrđeno da je po još jednom veoma zanimljivom parametru daleko ispred svih. 

Naime, Obradović je timove u plej-of serijama Evrolige vodio na 21 utakmici, a za to vreme zaradio je samo jednu tehničku grešku!

 

 

Kada se to gleda ubedljivo je najbolji u Evropi, a iza sebe je ostavio Sašu Obradovića i Ćus Matea (po dve tehničke), Odeda Kataša i Dimitrisa Itudisa (po pet tehničkih), kao i Šarunasa Jasikevičijusa (šest tehničkih).

Poznato je da Željko Obradović vodi računa o svom ponašanju, pa je jednom prilikom čak i istakao sledeće:

- Neke stvari su meni mnogo važnije. Fer-plej i poštovanje protivnika i navijača je osnova ovoga čime se bavimo. Ovo je sport i ja od toga nikada neću odustati.

Po ovom parametru Obradović je najbolji u Evropi, a da li će uspeti da odvede crno-bele na fajnal-for i da možda osvoji još jedan trofej u Evroligi, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading