GROBARI U NEVERICI! Kraj za Partizan: Crno-beli ZAVRŠAVAJU takmičenje u Evroligi!

Autor:

Sport

21.04.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakve tvrdnje izneo je legendarni centar Kajl Hajns.

GROBARI U NEVERICI! Kraj za Partizan: Crno-beli ZAVRŠAVAJU takmičenje u Evroligi!

Foto: Starsport

Papapetru sa saigračima iz Partizana

Košarkaši Partizana plasirali su se među osam najboljih klubova Starog kontinenta, a za plasman na fajnal-for Evrolige crno-beli će igrati protiv Reala iz Madrida.

Protivnik deluje moćno, ali ne i nepobedivo. Partizan je uspeo da savlada "kraljevski klub" već jednom ove sezone i četa Željka Obradovića definitivno ima svoje šanse i u doigravanju za završni turnir.

Ipak, legendarni Kajl Hajns daleko veće šanse daje Realu i to zbog dubine sastava. On je ostavio grobare u neverici i tvrdi da će Partizan završiti takmičenje u Evroligi pre fajnal-fora.

Real ima najdublji tim u Evroligi i oni su se spremali baš za ovakve serije. Jedan od problema koji je Partizan imao tokom cele sezone je baš ta širina sastava. Nemaju to. Madriđani baš to imaju, poseduju toliko oružja, na toliko različitih pozicija i to će iskoristiti - rekao je Hajns za "BasketNews", a zatim dodao da će Real dobiti seriju sa 3:2.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Njegova predviđanja ću da će u polufinalu igrati Olimpijakos i Monako odnosno Real i Barselona i da će se za pehar boriti timovi iz Pireja i Madrida.

Dodao je potom i da će u ovoj fazi Evrolige zablistati Majk Džejms.

- Plej-of Majk je nešto potpuno drugo, može da bue odlučujući faktor, posebno kada je fokusiran. Mislim da mu je motiv fajnal-for i da će iskoristiti šansu koju ima - zaključio je Hajns.

Real i Partizan svoju seriju počeće 25. aprila u Madridu, a taj susret na programu je od 20.45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading