NIKO TO NE BI IZDRŽAO: Ledej na mestu koje je SEDAM PUTA hladnije od Mont Everesta (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperatura ide i do -161 stepen, a Amerikanac je bio samo u gaćama, čarapama i rukavicama.

NIKO TO NE BI IZDRŽAO: Ledej na mestu koje je SEDAM PUTA hladnije od Mont Everesta (FOTO)

Foto: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Košarkaši Partizana igraju sezonu iz snova, u kojoj se susreću sa ogromnim naporima, pa izabranici Željka Obradovića na razne načine moraju da oporavljaju mišiće.

Ljubimac grobara Zek Ledej je na svom Instagram profilu objavio stori na kom se vidi kako "uživa" tokom tretmana u ledenoj komori.

Republika

Foto: Instagram printscreen/zachleday32

Stori Zeka Ledeja

U pitanju je komora u kojoj temperatura ide do -161 stepen, što je sedam puta hladnije nego na Mont Everestu u ovom trenutku (-23).

Temperatura na Mont Everestu se u januaru tokom najhladnijih noći može spustiti i do -76, ali i to je više nego duplo toplije u odnosu na komoru u kojoj je bio Ledej.

U pomenutu komoru dolaze razni sportisti kako bi oporavili mišiće, ali ovo su temperature koje običan čovek teško da bi izdržao.

Pritom, poznato je da se u ledene komore ovog tipa ulazi u gaćama, vunenim čarapama i sa rukavicama, što je sve od garderobe što sportisti nose tokom tretmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading