DVOSTRUKI ŽIVOT ČUVENOG KOŠARKAŠA! Španca klub iz nehata RAZOTKRIO u PREVARI VEKA: Imao ŽENU i DEVOJKU, sve je trajalo PREDUGO!

Autor:

Sport

11.04.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada kreće pakao, ovo nije mogao ni da sluti da će da se desi.

DVOSTRUKI ŽIVOT ČUVENOG KOŠARKAŠA! Španca klub iz nehata RAZOTKRIO u PREVARI VEKA: Imao ŽENU i DEVOJKU, sve je trajalo PREDUGO!

Foto: Printscreen/Youtube/Javi Gómez Rodríguez

Serhio de la Fuente

Kapiten košarkaškog kluba ValjadolidSerhio de la Fuente, dospeo je u centar pažnje svetske javnosti posle jedne neverovatno bizarne situacije.

Naime, De la Fuente je sa suprugom Laurom dobio ćerkicu, pa je klub koji predstavlja rešio da mu uputi čestitku putem društvenih mreža.

Dobro nam došla Šarlota. Čestitamo Lauri i Serhiju naovoj velikoj vesti - poručili su iz Valjadolida uz fotografije supruge i ćerke njihovog kapitena.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/UEMC RV Baloncesto

Objava Valjadolida

 

Verovatno u Valjadolidu nisu ni slutili da su na ovaj način učinili medveđu uslugu Serhiju de la Fuenteu i da su ga razotkrili u prevari veka! O čemu se zapravo radi?

Objavu je videla supruga proslavljenog košarkaškog asa Fernanda San Emeterija, koja je otkrila da je Serhio do juče bio u dečko njene rođene sestre.

- Vau! Pa, kakvo iznenađenje! On je do juče bio dečko moje sestre. Bili su zajedno tri godine. Ništa sad. Neka je sa srećom, živela poligamija - napisala je Alisija.

 

 

Ubrzo se oglasio i njen suprug San Emeterio koji je potvrdio ovu svojevrsnu telenovelu:

- Potvrđujem - kratko je prokomentarisao proslavljeni as.

Sada kapitenu Valjadolida predstoji pakao i on će se naći u "nebranom grožđu", te će morati da objašnjava čitavu situaciju i ženi i devojci. Zaista nestvarno da je čovek pune tri godine uspevao da vodi paralelni život i da niko ne sazna za onu drugu stranu.

Klub je nakon drame koja je nastala izbrisao čestitku sa društvenih mreža, ali već je bilo kasno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading