KONAČNO: Oglasio se Luka Dončić, da li Slovenac odlazi iz Dalasa?

Autor:

Sport

10.04.2023

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac otvoreno pričao o trejdu i saradnji sa Kajrijom Irvingom.

KONAČNO: Oglasio se Luka Dončić, da li Slovenac odlazi iz Dalasa?

Foto: Tanjug/AP

U noći između petka i subote košarkaši Dalasa su ostali bez plasmana u plej-of, prvi put od 2019. godine nakon što su pretrpeli poraz od Čikaga rezultatom 115:113. Luka Dončić je meč otvorio sa 13 poena u prvih 13 minuta ali je početkom druge deonice morao da napusti igru i više se nije vraćao. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

- Tako sam frustriran. Mislim da vam je to svima jasno kad me vidite na terenu. U zadnje vreme osećam se kao da to nisam ja, nego da samo tamo stojim na terenu, znate? Ranije sam jako uživao i smejao se u igri, ali sam sada tako frustriran zbog puno razloga, ne samo košarkaških. Puno mi se toga događa van terena, što je veće od košarke, ali ne želim pričati o privatnom životu - izjavio je Slovenac tom prilikom.

Nakon meča su se pojavile informacije da Dalas strahuje da Dončić ne zatraži trejd sledećeg leta ukoliko se stanje u franšizi ne promeni. Ipak, Slovenac je rešio da demantuje sve spekulacije medija.

- Video sam tekst. Ne znam ko, neko je rekao da ću zatražiti trejd… Čudno je to, znate, jer ja nisam znao da je to istina. Nisam to rekao - izjavio je Dončić i dodao:

- Srećan sam ovde, tako da nema razloga za brigu.

Od dolaska Kajrija Irvinga, Dalas je imao skor 8-17, Kajri nije razgovarao s medijima na kraju sezone, ali Dončić veruje u zajedničku budućnost.

- Mislim da se sjajno uklapamo. Naravno da će ljudi reći: "Pogledajte rezultate koje imamo". Ali kao što sam rekao – za hemiju i za odnose potrebno je vreme. Želeo bih da on ostane ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading