KRAJ NA ISTOKU: Bridžis UŠAO U ISTORIJU NBA LIGE, Bobi dvocifren, poznati svi parovi plej-in turnira! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je prvih osam mečeva današnjeg programa u najjačoj ligi sveta.

KRAJ NA ISTOKU: Bridžis UŠAO U ISTORIJU NBA LIGE, Bobi dvocifren, poznati svi parovi plej-in turnira! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Mikel Bridžis u dresu Bruklina

Završen je regularni deo sezone u NBA ligi za ekipe sa Istočne konferencije, uz dodatak Hjuston Roketsa, nakon što su odigrali svoje mečeve, koji su svi počeli u isto vreme.

U centru pažnje prvog dela današnjeg programa se našao Mikal Bridžis, koji je odigrao svega četiri sekunde protiv Filadelfija 76ersa, a sve u cilju toga da bi postavio impresivan rekord u NBA ligi.

Naime, krilo Bruklin Netsa je ovu sezonu završio sa čak 83 utakmice, jednom više od ukupnog broja koje jedna ekipa može da odigra u sezoni. Naravno, razlog za to je trejd iz Finiksa u Bruklin, koji je u trenutku razmene igrača imao nekoliko odigranih mečeva manje od Sansa.

Što se tiče samog rezultata, Filadelfija je slavila sa 134:105, uprkos tome što je Kem Tomas ubacio 46 poena za poraženi tim. Sa druge strane. Milton, Meklung i King su postigli po 20.

U ostalim duelima, partiju vrednu pažnje je zabeležio Pejton Pričard, koji je upisao tripl dabl, u pobedi svog Bostona protiv Atlante, rezultatom 120:114.

On je imao 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija, a sjajni su bili i Majk Muskala sa 27, odnosno Sem Hauzer sa 26. Na drugoj strani su Bruno Fernando i Garison Metjuz imali po 19.

Sjajan oproštaj od ove sezone je imao i Boban Marjanović, koji je upisao deset poena i šest skokova u trijumfu svog Hjustona na gostovanju Vašingtonu, rezultatom 114:109.

Osim njega, istakli su se i Džabari Smit sa 20 i Tari Ison sa 16 poena, dok je bolji od ostalih na drugoj strani bio Gudvin sa 22 poena.

Završeno je takmičenje na Istoku, a kao prvi u doigravanje ulazi ekipa Milvoki Baksa. Za njima slede Boston i Filadelfija, odnosno Klivlend, Njujork i Bruklin.

Poznati su i parovi plej-in turnira. Za sedmo mesto će igrati Majami i Atlanta, a poraženi iz tog duela će za osmo mesto igrati sa boljim iz meča u kom se sastaju Čikago i Toronto.

Večeras su na programu i mečevi Zapadne konferencije, posle kojih će biti poznato stanje na tabeli i tog dela NBA lige.

Rezultati:

Boston - Atlanta 120:114

Bruklin - Filadelfija 105:134

Čikago - Detroit 103:81

Klivlend - Šarlot 95:106

Majami - Orlando 123:110

Njujork - Indijana 136:141

Toronto - Milvoki 121:105

Vašington - Hjuston 104:114

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading