REZERVISTI JUTE BOLJI OD DENVEROVIH: Meloun svesno odmarao svoje zvezde, Jokić završio u svlačionici pre vremena!

Autor:

Sport

08.04.2023

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična završnica susreta pripala franšizi iz Solt Lejk sitija.

REZERVISTI JUTE BOLJI OD DENVEROVIH: Meloun svesno odmarao svoje zvezde, Jokić završio u svlačionici pre vremena!

Foto: www.profimedia.rs

Grin, Jokić i Marej

Košarkaši Jute Džez savladali su Denver Nagetse u poslednjem meču na svom parketu u aktuelnoj sezoni rezultatom 118:114.

 

 

Centar gostujućeg sastava i jedan od najboljih igrača NBA lige, Nikola Jokić, upisao je 6 (2/4 za dva, 0/1 za tri) poena i po 10 asistencija i skokova za samo 26 minuta provedenih u igri. Srpski as se krajem treće četvrtine preselio u svlačionicu, sredinom poslednjeg kvartala došao je do klupe sa koje je posmatrao finiš utakmice.

 

Ekipa Jute odavno je izgubila svoje šanse za plasman u plej-of, a takvu situaciju trener Vil Hardi iskoristio je da značajniji minutažu ukaže rezervistima. Praktično drugi tim Džezera uspeo je da u finišu četvrte deonice preokrene rezultat i stigne do pobede na veliko oduševljenje navijača, ali i prvotimaca koji su sve pratili iz prvih redova.

Treba napomenuti i da je strateg Denvera, Majk Meloun u poslednjem kvartalu ukazao šansu momcima sa klupe, te je ovo praktično bio sudar rezervnih timova.

Kod Jute se istakao Agbadži sa 28 poena, dok je mladi Hrvat Šamanić ubacio 23 poena. Najefikasniji u redovima Denvera bio je Koldvel Poup sa 21 poenom, Marej je brojao do 20. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading