LAGAO MIŠKA, ŠOKIRAO RADONJIĆA! Bio pred TRANSFEROM KARIJERE, pa umalo sve UPROPASTIO zbog fudbala! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva anegdota koju skoro sigurno niste znali.

LAGAO MIŠKA, ŠOKIRAO RADONJIĆA! Bio pred TRANSFEROM KARIJERE, pa umalo sve UPROPASTIO zbog fudbala! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica i Nikola Otašević

Sećate li se Nikole Otaševića?

Plejmejker koji je karijeru završio pre nekoliko sezona tokom karijere nastupao je za Beopetrol, Ergonom, Zdravlje, OKK Beograd, Anvil, Budućnost, Hemofarm, Slobodu iz Užica, MZT Skoplje, Metalac iz Valjeva i Temišvar, a gostujući u Jao Mile podkastu otkrio je jednu zanimljivu anegdotu.

On je svom nekadašnjem kolegi, Miletu Iliću, ispričao šta je prošao pred dolazak u Budućnost.

- Zove me Miško Ražnatović, bio mi je menadžer. Kaže mi, imamo Budućnost, moraš sutra odmah da se javiš. Bio je četvrtak. Rekao sam mu, Miško, ja pre utorka ne mogu, imam neke obaveze. U nedelju igrao utakmicu u Vranjanima, za taj FK Siti. Krenem da nabacim loptu, pređe mi preko noge, lobujem golmana. Ne znam kako da se radujem, prvi gol u karijeri. Dao sam sto puta koš neki dobar, ali ne može da se poredi sa golom ništa! Trčim, ono nema trave na terenu, neko selo je bilo u pitanju. Pola trava, pola zemlja, ja na kolena - počeo je Otašević, pa u dahu nastavio:

 

 

- Dolazim u utorak u Podgoricu, upoznajem se sa igračima, a gleda me Radonjić. Šta si to radio sa kolenima? Ja mu kažem pao. Sa čega si pao, sa motora? A ja igrao u Vranjanima, dao dva gola. Rekao je neki čiča na tribini, daj da damo ovom malom 200 evra da igra za nas, ljudi mu objasnili da sam prešao u Budućnost. Kakvu Budućnost? Ma on igra košarku - otkrio je zanimljivu anegdotu Nikola Otašević i sve nasmejao.

Otašević je ostavio dubok trag u košarci na ovim prostorima, a najviše ga se sećamo upravo iz dresa Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading