PORAZA OD ZVEZDE MNOGO BOLI: Trener Mege nije mogao da sastavi ekipu!

Autor:

Sport

03.04.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa."

PORAZA OD ZVEZDE MNOGO BOLI: Trener Mege nije mogao da sastavi ekipu!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Ekipa Mege poražena je od Crvene zvezde u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige rezultatom 78:87. Svoje utiske nakon susreta izneo je trener domaćeg sastava Marko Barać.

Republika

Foto: Starsport

Marko Barać

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Nismo energetski dobro otvorili utakmicu, jer su pokupili par promašaja na početku ispod našeg koša. To je nedopustivo kada se igra sa takvim protivnikom. Oni su uspeli raditi ono u čemu su najbolji u ligi, dati poeni nakon izgubljenih lopti protivnika. Dali su dosta lakih poena u prvom poluvremenu, pogotovo kada smo prišli na dve lopte. Otišlo se na poluvreme sa velikom razlikom. Tražio sam drugi pristup u drugom poluvremenu i to se desilo. Postoje objektivni razlozi zašto je prvo poluvreme bilo takvo - rekao je Barać.

Barać ističe da je dosta njegovih izabranika bilo van trenažnog procesa.

- Uskoković je imao zahtev i želim mu brz oporavak. Ostali su imali emotivno pražnjenje nakon serije pobeda. Puno njih je bilo van trenažnog procesa i to se osetilo. Na većini treninga nismo imali dovoljan broj igrača. Ne želim ovime umanjiti pobedu Zvezde, koja je sjajna evroligaška ekipa. Ovim putem želim čestitati juniorima Mege na osvojenom kvalifikacionom turniru Evrolige. Zvezdi želim puno sreće u nastavku sezone - kazao je Barać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading