DRSKO, BEZOBRAZNO I NEVASPITANO: Šokantan NAPAD na Dejana Radonjića!

Autor:

Sport

02.04.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak je u žiži javnosti.

DRSKO, BEZOBRAZNO I NEVASPITANO: Šokantan NAPAD na Dejana Radonjića!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

KK Panatinaikos igra sezonu koja je uporediva sa najgorim košmarom, a litvanski košarkaš Marijus Grigonis za to je okrivio bivšeg stratega grčkog velikana Dejana Radonjića.

Litvanac koji je u Atini od leta 2022. godine je primetio napredak od odlaska crnogorskog stručnjaka, uz ocenu da PAO nije ni imao trenera.

Neće se svima svideti ono što ću da kažem, ali promena trenera je donela dosta promena. U početku nismo imali trenera pa nam je bilo teško da funkcionišemo kao tim - rekao je Grigonis i dodao:

Iako napredak postoji, to sve još uvek nije dovoljno. I dalje gubimo utakmice. Postoje pozitivne naznake iz onoga što vidite, ali još uvek smo na putu.

 

 

Podsetimo da je Crnogorac bio kandidat za klupu Cedevita Olimpije po odlasku iz grčke prestonice, a Panatinaikos je u petak doživeo 13. vezani poraz od Olimpijakosa (81:73).

"Zeleni" zauzimaju trenutno tek 16. mesto na tabeli Evrolige sa skorom 11-21, a iza njih su samo Alba i Asvel.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading