JEDNOGLASNO! Za predsednika izabran MILJENIK Delija!

Autor:

Sport

29.03.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na održanoj Izbornoj Skupštini KS Makedonije izglasano je poverenje Peri Antiću, koji će još najmanje četiri godine biti na čelu ovog Saveza.

JEDNOGLASNO! Za predsednika izabran MILJENIK Delija!

Foto: Starsport

Pero Antić

Legendarni makedonski reprezentavac i proslavljeni centar Crvene zvezde, dobio je jednoglasno poverenje, sa samo jednim glasom "protiv".

Nekadašnji igrač Olimpijakosa, Fenerbahčea i Atlante Hoks nije imao protivkandidata na glasanju.

- Ne gledamo na godine i mandate, samo želimo da radimo i da nastavimo da stvaramo uslove. Na početku prvog mandata imali smo problema sa koronavirusom, ali sada smo na nogama, iskusniji i znamo kuda idemo. Košarka je u usponu, moramo da stvaramo bolje uslove i to je ono na čemu radimo. Sa seniorskim timom idemo rezultatski gore, čekaju nas kvalifikacije za Olimpijske igre, a zatim slede kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025 gde čekamo protivnike. Na nama je da stvorimo odlične uslove za pripreme, da košarkaši imaju sve da igraju za našu zemlju Makedoniju i za narod - rekao je Antić posle reizbora.

Četrdesetogodišnji as karijeru je završio 2018. godine na Malom Kalemegdanu i odmah po odlasku u penziju seo u predsedničku fotelju.

Ulogu prvog čoveka košarkaške Makedonije preuzeo je od još jednog legendarnog asa, Petra Naumoskog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading