PANTER ODUŠEVLJEN GROBARIMA! Kapiten Partizana OTKRIO sledeće CILJEVE! Nije više samo Top 8!

Autor:

Sport

25.03.2023

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je pobedom nad Olimpijakosom došao na samo korak od plasmana u Top 8 fazu Evrolige.

PANTER ODUŠEVLJEN GROBARIMA! Kapiten Partizana OTKRIO sledeće CILJEVE! Nije više samo Top 8!

Foto: Starsport

Detalj iz Štark arene

Četa Željka Obradovića je u grotlu krcate Arene "samlela" lidera Evrolige i nanela Pirejcima ubedljiv poraz 90:75.

Među junacima sjajnog trijumfa bio je i kapiten Kevin Panter, za kojeg igrači u crveno-belim dresovima nisu imali rešenje u šutu sa distance.

- Osećam se dobro, pobedili smo prvi tim u Evroligi, koji se izborio za plasman u plej-of. Imaju veliku istoriju, a za nas je bilo važno da dođemo do pobede, da pokažemo da imamo karakter. Sada imamo odlične šanse za Top 8, ali jednostavno moramo da nastavimo da pobeđujemo. Možemo da se domognemo šestog, možda i petog mesta. Imamo još četiri meča, nisam siguran, ali moramo da napravimo sebi najbolju moguću poziciju pred plej-of - rekao je Panter posle pobede.

Lider crno-belih naglašava da trenutno niko ne želi Partizan u četvrtfinalu, budući u kakvoj formi igraju od početka godine.

- Iskren da budem, mislim da niko trenutno ne želi da igra protiv nas. Mislim da ovo nije konkretno glavni udarac koji smo zadali, polako gradimo svoj ritam od početka godine. Prikazivali smo neke dobre partije na terenu, moramo to da radimo zbog sebe, zbog navijača, zbog Evrolige, da igramo svoju najbolju košarku.

Foto: Starsport

 

Stigao je tokom utakmice da vidi na tribini ogromnu "šetalicu", ali u početku nije shvatio o čemu je reč.

- Video sam, ali sam bio toliko zauzet i fokusiran na utakmicu, tako da nisam išao toliko u detalje šta je to bilo.

Prema njegovim rečima, Partizan sve više dobija na samopouzdanju.

- Iskreno, imali smo mi uvek samopouzdanje, čak i kada nismo pobeđivali, gubili smo zato što smo prepuštali lopte protivnicima bespotrebno. Ono što je očigledno jeste da smo zadržali samopouzdanje, da smo nastavili da radimo.

Sada ni peta pozicija nije daleko, u nekoj soluciji čak i četvrto mesto je blizu Obradovićevog tima, što bi im donelo prednost domaćeg parketa.

- Iskreno da, gledamo kako može to da se razvije, da vidimo sa kim bismo gledali da igramo.

Na kraju se zahvalio navijačima, koji su ponovo položili ispit.

- Obožavam ove navijače, oni nam daju toliko snage i energije, strasti... Oni vole Partizan, a mi samo treba da igramo kako treba. Uvek će nas podržavati, navijati i uživati. Mi samo treba da im damo razlog za osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading