IZJAVA KOŠARKAŠA CRNO-BELIH RASPALILA MAŠTU GROBARA! Lučić I Jokić u Partizanu? Evo šta ON o tome kaže i koga VIDI na Fajnal foru!

Autor:

Sport

21.03.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić dotaka se kapitena srpske reprezentacije i najboljeg igrača NBA lige.

IZJAVA KOŠARKAŠA CRNO-BELIH RASPALILA MAŠTU GROBARA! Lučić I Jokić u Partizanu? Evo šta ON o tome kaže i koga VIDI na Fajnal foru!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić, Nikola Milutinov i Nikola Jokić

Kako moćno zvuči: Nikola Jokić i Vladimir Lučić u Partizanu? Nema sumnje da bi svaki navijač crno-belih poželeo ovako nešto.

Istu želju ima i Danilo Anđušić, košarkaša crno-belih, koji ne krije da bi voleo da mu se pridruže prva zvezda Denvera i kapiten Bajerna i reprezentacije Srbije.

Preciznije, to je bio jedan od odgovora u intervjuu na Instagram nalogu portala "Basketnjuz".

- Jokić, naravno, i Vladimir Lučić. Jedan od mojih omiljenih saigrača i bio mi je kapiten u Partizanu. Voleo bih opet da dođe, ne znam koliko je to moguće jer ima ugovor sa Bajernom. On ima posebnu vezu sa navijačima Partizana - rekao je Anđušić.

 Potom je prognozirao koji bi klubovi mogli da se plasiraju na Fajnal-for Evrolige.

- Najbolja sezona ikad u Evroligi. Svake nedelje su rezultati koje ne očekujete, mnogi timovi se bore za plej-of, nikad ovako nije bilo. Na početku sam imao neke timove kao favorite za prve četiri mesta, sad je potpuno drugačije. Biće borbe između Fenera i Monaka za četvrto mesto. Olimpijakos će biti broj jedan, Real, Madrid, Barselona i Monako. Naravno računam i nas, ako pobedimo svih pet utakmica, moguće je - otkrio je Anđušić.

Partizan u petak, u Štark areni, sa skorom 16-13 dočekuje evroligaškog lidera Olimpijakos, koji ima 21 pobedu i osam poraza. Taj duel počinje u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading