LUKA, KAKVA TE MUČI MUKA?! Vildoza u kanalu od raskida sa devojkom

Autor:

Sport

19.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ljubavnog kraha sjajni Argentinac na četiri od pet mečeva u EL samo je bleda senka košarkaša kojeg su delije odmah zavolele.

LUKA, KAKVA TE MUČI MUKA?! Vildoza u kanalu od raskida sa devojkom

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza

Kad je muka, tu je Luka, parafraziramo ushićene pokliče delija u većem delu sezone kada je plejmejker Vildoza bio najjače oružje Crvene zvezde na svim frontovima. Međutim, sjajni Argentinac krajem februara upao je u duboku letargiju zbog raskida dugogodišnje veze, pa ne liči na košarkaša koji je navijačima srpskog šampiona odmah prirastao za srce.

Raskid s devojkom Ainarom Hihon nakon dve godine zabavljanja ostavile su duboke posledice na, očigledno, emotivnog Vildozu. Poslednji meč protiv Barselone samo je potvrda takve teze pošto je košarkaški virtuoz iz Mar del Plate bio među najlošijim pojedincima meča. Imao je svega sedam poena, nula od tri za tri, čak šest izgubljenih lopti i indeks korisnosti minus jedan.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/ainarag.t

Ainara Hihon

Ništa bolji Luka Vildoza nije bio ni protiv Panatinaikosa prethodno pošto je imao isti košgeterski učinak, bez pogodaka za tri poena i s indeksom šest, koliko je imao i u trijumfu nad Efesom, uz jedan uspešan hitac van linije 6,75. Zaličio je na sebe jedino protiv Bajerna početkom marta, kada je dao 18 poena (2/9 za tri), ali slaba vajda pošto je Crvena zvezda poražena u Minhenu od skromnog domaćina. Agonija je zapravo započeta dva-tri nada nakon raskida, u duelu s Albom, kada je očajno šutirao (1/6 za tri) i prokockao čak šest poseda za ukupan indeks pet.

U međuvremenu portal Republika.rs je otkrio da su sevnule varnice između Vildoze i popularne domaće pevačice Teodore Džehverović, nakon čega su delije očekivale novi impuls od svog miljenika.

Republika

Foto: Starsport/Instagram/teodoradzehverovic/Ilustracija

Luka Vildoza i Teodora Džehverović

Ipak, protiv Partizana u derbiju, koji je Teodora gledala s tribina Arene, Luka je ponovo bio očajan, upisavši osam poena, tri "prodate lopte", jedan od sedam za tri, za ukupan indeks dva. Pre raskida, napominjemo, Vildozin šut je bio na vrlo dobih 50 odsto u proseku, a indeks korisnosti uglavnom dvocifren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading