BUM! Sve je spremno - Miloš Teodosić POTPISUJE!

Autor:

Sport

14.03.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plej pred novim je ugovorom.

BUM! Sve je spremno - Miloš Teodosić POTPISUJE!

Foto: Starsport

Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Košarkaši Virtusa vratili su se u Evroligu posle 14 godina i to tako što su prethodne sezone osvojili Evrokup, a do titule ih je nosio Miloš Teodosić.

I dalje tim iz Bolonje ima kakve, takve šanse za top osam fazu, ali je ipak daleko realnije da će takmičenje završiti u regularnom delu. Trenutno je Virtus na skoru 13-15 i moraće da uđe u seriju u samom finišu, ali i da očekuje loše rezultate nekih drugih klubova kako bi stigao među osam najboljih u Evroligi.

Ipak, čelni ljudi ovog kluba ne sede skrštenih ruku. Oni rade sve kako bi zadržali kostur ekipe, pa su italijanski mediji preneli informaciju da je spreman i novi ugovor za Miloša Teodosića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Skariolo i Teodosić

 

Izvršni direktor tima iz Bolonje Luka Baraldi istakao je da će klub uraditi sve da zadrži Teodosića, ali i Belinelija i Pajolija.

Serđo Skariolo ima još godinu dana ugovora. Vodi nas na veoma ozbiljan i takmičarski nastrojen način. Trudimo se da produžimo ugovore i igračima koje smatramo ključnim: Teodosiću, Belineliju i Pajoli. Želimo da ih zadržim koliko god je moguće - jasno je istakao Baraldi u razgovoru za Korijere delo Sport.

Podsetimo, Teodosić je u Bolonju stigao još leta 2019, direktno iz NBA, a ako produži ugovor sa Virtusom mogao bi da razočara veliki broj navijača Crvene zvezde koji ga sa nestrpljenjem čekaju u dresu tima sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading