BUM! Vraća se Nemanja Bjelica!

Autor:

Sport

02.03.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije ponovo u akciji.

BUM! Vraća se Nemanja Bjelica!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Posle duge pauze i šest meseci van terena, Nemanja Bjelica će se vratiti na parket.

Navijači Fenerbahčea već su se pitali da li će se reprezentativac Srbije priključiti ostatku ekipe do kraja sezone, ali sada je, poput bombe, odjeknula vest da će on uskoro biti na raspolaganju Dimitrisu Itudisu.

Bjelica će biti u sastavu za meč protiv Virtusa u Evroligi ovog petka, potvrdio je generalni menadžer Fenerbahčea, Derija Janije.

Situacija kada se povreda pojavi dva puta kod starijih košarkaša može da bude pomalo riskantna. Zbog toga smo bili veoma pažljivi sa njegovim povratkom na parket. Naši doktori, fizioterapeuti, masažeri i svi ostali su radili pažljivo na njegovom oporavku - rekao je Janije, pa dodao da će od FIBA klub probati da naplati novac zbog povrede Bjelice:

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

 

- Sada smo u kontaktu sa FIBA, jer se on povredio dok je bio u nacionalnom timu. Poslali smo FIBA svu neophodnu dokumentaciju. Nadamo se da možemo od osiguranja da naplatimo novac koji je Bjelica trebalo da pokrije.

Bjelica već neko vreme trenira sa ekipom, a sada će biti i u takmičarskom pogonu.

- Igrač trenira sa timom već dve nedelje. Nije lako nekome od 34 godine da izađe na teren i da bude odmah spreman posle tako duge pauze. Ekipa je dosta napredovala od početka sezone, tako da mu nije lako da se prilagodi - zaključio je Janije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading