ATLANTI TRILER PROTIV BRUKLINA: Bogdanović ZATRPAO Netse trojkama - Tre Jang im presudio sa zvukom sirene! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u "Stejt Farm areni".

ATLANTI TRILER PROTIV BRUKLINA: Bogdanović ZATRPAO Netse trojkama - Tre Jang im presudio sa zvukom sirene! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa zabeležili su novu pobedu u okviru NBA lige, pošto su pred svojim navijačima savladali ekipu Bruklin Netsa sa 129:127.

Videli smo spektakularan obračun u Džordžiji, veliki broj pogođenih trojki na obe strane, a na kraju se u neizvesnoj završnici bolje snašla domaća ekipa, koja je upisala i drugi vezani trijumf od kada su smenili Nejta Mekmilana, dugogodišnjeg trenera Hoksa. Heroj je bio Tre Jang, koji je u poslednjoj sekundi pogodio za veliko slavlje domaćih.

Fenomenalan meč za pobedničku ekipu je odigrao Bogdan Bogdanović, koji je postigao 22 poena, uz čak pet pogođenih trojki iz osam pokušaja. Bolji od njega je bio samo Tre Jang sa 24 poena, kao i Dežonte Marej, koji je ubacio 28.

Sa druge strane su sjajan meč odigrale februarske akvizicije iz Finiksa, pošto je Kem Džonson upisao 27 poena, a Mikel Bridžis je dodao tri manje.

Posle ovog meča ekipa Atlante ima skor od 31 pobede i 30 poraza, dok Bruklin ima 34 trijumfa, uz 26 neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading